Wat is City Kickx?

Nadat vorig jaar de 12de editie van City Kickx & More geannuleerd werd, gaat er dit jaar terug een editie mogelijk zijn. Met enkele aanpassingen hopen we dat deze editie volledig coronaproof zal kunnen verlopen. De grootste aanpassing is dat de activiteiten dit jaar niet enkel op de grote markt zullen plaatsvinden, maar over heel Turnhout. Meer locaties en dus ook meer activiteiten. 

Door wie?

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseren de laatstejaarsstudenten lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie van Thomas More Turnhout de 12e editie van City Kickx & More.
Voor dit outdoor- en sportevenement wordt heel Turnhout omgetoverd tot een uitdagend Urban event. Sportievelingen, avonturiers en nieuwsgierigen kunnen er terecht voor tal van spectaculaire uitdagingen.
City Kickx & More is een initiatief van de laatstejaarsstudenten lichamelijke opvoeding -
bewegingsrecreatie met als optie Outdoor & Event. Op de City Kickx hebben ze voor iedereen een
uitdaging klaarstaan. Zo zijn er zeel uitdagende activiteiten voor de echte avonturiers, maar zijn er ook tal van andere activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud.

Corona maatregelen

We gaan er alles aan doen om ons evenement dit jaar wel te laten doorgaan. Om dit te bekomen gaan we heel wat Corona maatregelen treffen. We zijn hier nog volop met bezig en hopen hierover zo snel mogelijk te communiceren.

NAVIGATIE

LOCATIE

Turnhout Grote Markt

Grote Markt

2300 Turnhout

België

Thomas_More[1].png
Stad turnhout.png

SOCIALE MEDIA

  • Facebook
  • Instagram